Skoči na glavno vsebino

Pozdravljeni!

Po šestih tednih pouka na daljavo že vsi vemo, da JE V ŠOLI LEPŠE.

Pripravili smo še eno anketo, podobno prvi, katere namen je tudi tokrat pridobiti informacije, kako pri vsakemu posamezniku poteka izobraževanje od doma, ter s kakšnimi izzivi se soočate, da bomo lahko še posodobili in izboljšali načine dela pri izobraževanju na daljavo.
Veseli bomo vaše takojšnje informacije z namenom, da bodo lahko otroci še naprej opravljali svoje delo od doma in da lahko ponudimo pomoč tistim, ki še imajo težave.

Povezava do ankete: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScn-qhczgBoerDBVbF5pz5hlEBRsS7o_dLq2AudgShp11Lg2g/viewform

Hvala lepa in srečno. Ostanite zdravi in doma.


Pozdravljeni!

Hvala vsem, ki ste rešili spletno anketo. Vsi učitelji že imamo rezultate in vaša razmišljanja in predloge, ki ste jih podali v zadnjem vprašanju ankete. Nekatere vaše predloge in ideje za lažje, bolj pregledno in bolj učinkovito delo smo že realizirali, nekaj jih pa še bomo. Vsekakor si želimo tudi v naprej sprotne povratne informacije, da bo delo tudi na daljavo čim bolj uspešno.

Anketo sta do danes izpolnila 202 anketiranca – starša. Na spodnji povezavi najdete rezultate v grafični obliki. Kako smo uspešni lahko “preberemo” iz ankete, najbolj pa zagotovo vemo sami.

REZULTATI – ANKETA PO 1. TEDNU ŠOLANJA OD DOMA – REZULTATI

Ostanite doma, ostanite zdravi!

Uspešno šolanje na daljavo želim in mirne dni.


Žal smo zaradi preprečevanja z okužbo z virusom COVID 19 primorani izvajati poučevanje na daljavo.
Učitelji pripravljajo različna gradiva, učenci pa morajo delati od doma po navodilih učiteljev.

Ker nas zanima vaše mnenje in povratna informacija glede poteka pouka od doma, vas prosimo, da kratko anketo rešite takoj, ko utegnete.
Namen anketnega vprašalnika je da pridobimo informacije, kako pri vsakemu posamezniku poteka izobraževanje od doma ter s kakšnimi izzivi se soočate zato anketa NI anonimna.
Veseli bomo vaše takojšnje informacije z namenom, da bodo lahko vsi otroci opravili svoje delo od doma in da lahko ponudimo pomoč tistim, ki imajo težave.

Hvala lepa in srečno. Ostanite zdravi in doma.

Povezava do ankete: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewF4tF1AHXqRbs21cNP0yO1P0863Sv4GI7rgLnXgoXHiAi_g/viewform

(Skupno 1.319 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost