Skoči na glavno vsebino

COMENIUS MOBILNOST POLJSKA

Zaključili smo mobilnost na Poljskem, ki je potekala od 18.5. do 22. 5. 2015 v Lesznu. Naslov mobilnosti je Glasbeno-plesni festival. Več o mobilnosti boste lahko v prihodnjih dne prebrali na spletni strani projekta:

http://rohrol.blogspot.com/p/slovenija.html

Ob tem se zahvaljujemo občini Škocjan za pomoč in sodelovanje skozi celoten projekt ter podjetju Revoz za posojo sponzorskega vozila.

 

Petek, 22. 5. 2015

Ob 7.45 smo se poslovili od staršev in skupaj z otroci, ki gostijo naše odšli v Wroclaw, ter v popoldanskih urah nadaljevali pot proti Češki. Prespali smo v Pragi in se v soboto ob 23.30 vrnili domov.

Četrtek, 21. 5. 2015

Obiskali smo muzej, ogledali smo si predstavitev Poljske in se pomerili v športnih igrah. Otroci so super.

Sreda, 20. 5. 2015

Potepanje – ekskurzija v Poznan.

Torek, 19. 5. 2015

Na plesnih delavnicah je vsaka država predstavila delček svoje plesne kulture. Monika in Klavdija sta s harmoniko, ostali pa s plesom lepo predstavili Sedmorko in Abrahama, Vito je zabrenkal s svojo tamburico, zaključili pa smo s poskočno polko. 

com pl dance 3

com pl dance 1

com pl dance 2

 

Ponedeljek, 18. 5. 2015

Danes nas čakajo: ogled šole, obisk pouka, zgodovinsko popotovanje v Johnom Amosom Comeiusom po Lesznu, …

 com pl sprejem

 com pl skupaj

Nedelja, 17. 5. 2015

Po dolgih, a vseeno ne preveč napornih 14 urah potovanja, smo prispeli v Leszno. Pred šolo so nas pričakali organizatorji in starši z otroki, ki gostijo Vita, Moniko, Katjo, Blaža, Špelo, Leo, Niko in Klavdijo. Pot si bomo najbolj zapomnili po postankih, kjer smo se okrepčali z odličnimi, raznovrstnimi dobrotami, ki so jih pripravili starši naših otrok. Hvala lepa.

 com pl malica

 com pl predsolo

 

MOBILNOST V TURČIJI

V sklopu projekta Comenius smo se učenci in učitelji udeležili 6. mobilnosti. Mobilnost je potekala od 23. 3. – 27. 3. 2015 v Alanyi-Turčija. Glavni temi mobilnosti sta Igre na igrišču in Tek za zdravje.

Več o projektu:http://rohrol.blogspot.com/p/slovenija.html

 

 

 

 

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost