Skoči na glavno vsebino

SPOŠTOVANI UČENCI IN STARŠI

PETEK

Redno smo objavljali fotografije z aktivnosti v Cerknem, zato nismo in ne bomo veliko pisali. Aktivnosti učencev ste redno spremljali v sliki, zato samo še zadnji lahko noč iz Cerkna. Predviden prihod v Škocjan je okoli 17.15 ure.

ČETRTEK je švignil, kaj četrtek, cel teden je minil kot bi mignil. Nekaj otrok bi še podaljšalo bivanje v Cerknem, nekaj pa je takih, ki komaj čakajo domače objeme in domačo posteljo. V petek so v CŠOD Cerkno za večerjo palačinke z nutelo. Otroci so se jih zelo razveselil, vendar potem ugotovili, da bomo do večerje že doma.

SREDA je minila kot bi mignil. V ponedeljek in torek je bilo nekaj domotožja, danes pa se nikomur več ne mudi domov, ampak ne bojte se, pridemo. Vsi smo celi in zdravi. Veselimo se novih dogodivščin, ki nam jih danes tudi vreme ni pokvarilo. Ste že prejeli razglednico, ki smo vam jo napisali?

TOREK;

Dopoldne bomo preživeli na bazenu, popoldanske dejavnosti pa bodo povezane s taborniškimi spretnostmi. Spoznali bomo tudi cerkljanske maske.

PONEDELJEK;

plavanje in spoznavanje kraja sta bili glavni vsebini današnjega dne. Polni celodnevnih dogodivščin počasi kapljamo v spanec. V Cerknem je lepo. Lahko noč.

 

Domov se vrnemo v petek, 21. 4. 2023, okoli 17.30, na avtobusno postajališče pri šoli.

Foto utrinke iz šole v naravi lahko spremljate na povezavi:

https://drive.google.com/drive/folders/1zDJjryi7VBMbpn9IEQ7-VuB4zuXKm1Od?usp=sharing

Učitelji spremljevalci

 

(Skupno 1.136 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost