Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci,

obveščam vas, da bo pouk od četrtka, 1. 4. 2021 pa do petka 9. 4. 2021 ponovno potekal na daljavo. Vlada se je zaradi hitrega naraščanja okuženih v 3. valu epidemije odločila, da ponovno za krajši čas zapre vrtce in šole. Pouk bo potekal po prilagojenem urniku (kot so ga učenci imeli v času izobraževanja na daljavo) preko ZOOM videokonferenc ter v spletnih učilnicah. Razredniki in učitelji bodo z učenci vzdrževali stik tudi preko elektronske pošte, učencem pa bodo v teh dneh podali informacije o izvajanju izobraževanja na daljavo.

V vrtcu in šoli bo organizirano nujno varstvo za otroke in učence od 1. do 3. razreda, katerih oba starša sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah. Enak pogoj velja za starša samohranilca.

Razredničarke učencev od 1. do 3. razreda vam bodo posredovale Prijavnico za nujno varstvo otrok ter Izjavo delodajalca. Avtobusni prevoz ne bo organiziran.

Spoštovani starši in učenci, v šoli se večina učencev ni razveselila zaprtja šole, vendar vas kljub temu prosim, da ukrep Vlade RS spoštujemo in se potrudimo po naših močeh, da vsak izmed nas z malimi dejanji pripomore k zajezitvi širjenja okužb. Na svidenje v virtualnih učilnici in ostanite dobro.

Lepo pozdravljeni,

Irena Čengija Peterlin, ravnateljica

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost